ОСТАННІ НОВИНИ

Для Сала не принципово повернутися на посаду до Львова

|

Екс-керівник управління МВС України у Львівській області генерал-майор Олег Сало, якого рішенням Галицького районного суду м. Львова поновлено на посаді керівника міліції Львівщини, прокоментував ситуацію з його ймовірним поновленням. Він зокрема зазначив, що повернення на його колишню посаду у Львові для нього не принципове.

«Я не можу сьогодні говорити про рішення, яке прийме щодо моєї справи керівництво МВС. Я вчиню так, як визначить Міністерство внутрішніх справ: чи це буде поновлення на посаді начальника управління у Львівській області, чи якась рівнозначна посада. Я маю намір повернутися на службу в правоохоронні органи, але для мене не є принципово повернутися на посаду саме до Львова, яку я колись займав. Завтра я буду мати на руках рішення суду і направлю його до Мін`юсту, аби він визначив терміни виконання рішення суду », – сказав Олег Сало.

Г алас навколо свого поновлення на посаді Олег Сало пов ’ язує із головою Львівської обласної державної адміністрації Петром Олійником. « Одразу стало видно, хто боїться мого повернення на посаду: губернатор Олійник. Він добре знає, що, звинувачуючи мене у нібито політичних каруселях в 2004 році, насправді він просто має страх, що я оприлюдню інформацію про його теперішні справжні фінансові каруселі, зокрема, що стосується відмивання ПДВ. Все одно, рано чи пізно, ця інформація буде оприлюднена», – заявив Олег Сало , повідомляє zaxid.net .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *