ОСТАННІ НОВИНИ

Організатори «Підкаменю» просять політиків не перетворювати фестиваль на агітаційний майданчик

|

Організатори етнофестивалю «Підкамінь-2007», що пройде 24-26 серпня у селищі Підкамінь на Бродівщині, просять полі тичні партії не використовувати етнофестиваль для політагітацій.

Як розповів під час сьогоднішньої прес-конференції керівник апарату ЛОДА та голова оргкомітету дійства Олександр Ганущин, «Підкамінь» не повинен наслідувати приклад Бойківських фестин, де різні політичні сили розавали свої агітматеріали під час фестивалю.

Щодо програми «Підкамен ю-2007», то, за словами організаторів, там можна буде почути не лише музику від відомих українських фолкових гуртів, а й оглянути лицарські бої, продегустувати місцеві страви, відвідати різні майстер-класи, покататися на повітряній кулі і навіть пройти курси скелелазіння. Для прикладу, 10-хвилинна «прогулянка» на повітряній кулі під керівництвом відомого львівського повітроплавця Петра Рибки обійдеться у 50 гривень, а от спробувати свої сили у скелелазінні можна буде безкоштовно.

За словами Олександра Ганущина, не зважаючи на те, що чере Ожидівську аварію фестиваль переносився, організатори й далі розраховують на 10 тисяч відвідувачів щодня. Не змінилася суттєво й програма «Підкаменю». Протягом 24-26 серпня на «Підкамені» співатимуть «Кому Вниз», «ТІК», «Гуцул Каліпсо», «Пропала Грамота», «ДримбаДаДзиґа», «Гудаки», «Lomaga’s Band», «Замкова Тінь», «Оркестр VITO».

Всю інформацію про доїзд до Підкаменя та нічліг організатори обіцяють розмістити на сайті фестивалю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *