ОСТАННІ НОВИНИ

Від станції Ковель курсуватиме новий дизель-поїзд

|

Сьогодні від залізничного вокзалу станції Ковель відправиться новий дизель-поїзд виробництва Холдингової компанії „Луганськтепловоз“. Це вже шостий український дизель-поїзд на Львівській залізниці – повідомляє прес-центр Львівської залізниці.

Дизель-поїзд серії ДПЛ-004, який курсуватиме рейсом Ковель-Заболоття, складається із 4-х вагонів із салонами, обладнаними тримісними м’якими комфортабельними диванами для сидіння. Вагони дизель-поїзда тридверні, що дає додаткові зручності при посадці та висадці пасажирів, значно покращено інтер’єр салонів, обладнання та систему інформування пасажирів про зупинки. Вартість такого дизель-поїзда 5,22 млн грн. До кінця року Львівська залазниця планує отримати ще два електропоїзди від „Луганськтепловозу“.

У рамках програми оновлення моторовагонного рухомого складу залізниці електро- та дизель-поїзди оновлюються і доводяться до рівня сучасних вимог обслуговування пасажирів у приміському русі за рахунок ремонтів у депо та капітальних заводських ремонтів. З 2001 року по теперішній час в умовах локомотивних депо відновлено 14 електро- та 14 дизель-поїздів із покращенням інтер’єрів салонів вагонів. У першому кварталі в Укрзалізниці на ст. Київ-Московський відбувся огляд-конкурс моторвагонного рухомого складу, на якому серед електропоїздів перше місце зайняв електропоїзд прописки моторвагонного депо Львів, а серед дизель-поїздів третє місце віддали потягу локомотивного депо Коломия.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *