ОСТАННІ НОВИНИ

«Універсальна» – лідер за сумами виплат по «Зеленій картці»

|

ВАТ «Страхова компанія «Універсальна» посіла перше місце за обсягом минулорічних виплат серед ТОП-10 компаній-номінантів класу «Зелена картка», передає прес-служба компанії..

Національний клуб страхової виплати опублікував рейтинг СК – членів Клубу за обсягом виплат, згідно з результатами 2006 року, серед яких «Універсальна» займає лідерські позиції – з обсягом страхових виплат у розмірі 15 150 тис. грн. Для порівняння, у 2005 році «Універсальна» так само була лідером серед страховиків України за кількістю виплат із цьому класу: страхові виплати по «Зеленій карті» Компанії склали 11 444 тис. грн.

До того ж, згідно з опублікованими даних Клубу, Компанія посіла 2 місце за кількістю виплат серед ТОП-20 компаній-номінантів класу «Обов’язкове страхування»;

ВАТ «Страхова компанія «Універсальна» традиційно ввійшла до 10 компаній – лідерів страхового ринку України за кількістю виплат зі страхування відповідальності, авіаційного страхування, добровільного та обов’язкового страхування автовідповідальності і страхування «КАСКО».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *