ОСТАННІ НОВИНИ

На медичну допомогу дітям із вадами слуху львів’яни пожертували 35 тисяч гривень

|

Волонтерам благодійної акції «Почуйте всі!», яка відбувалася у Львові 22 квітня, вдалося зібрати 35 тисяч 171 гривню. Кошти буде скеровано на закупівлю медичного обладнання для діагностики слуху в немовлят.

Організатори акції задоволені результатами і говорять, що, порівняно з минулим роком, вони зробили прогрес. «Студенти збирали рекордні суми – від 700 до 1000 гривень. Торік для нас вони були нереальними», – зазначив голова студентського уряду ЛНУ ім. І. Франка Михайло Лемак.

Найбільшу суму серед волонтерів вдалося зібрати студентові історичного факультету ЛНУ ім. І.Франка Тарасу Гакавчину. Він зібрав 1196 гривень. Хлопець зізнався, що збирати пожертви вирішив у церкві Різдва Пресвятої Богородиці на Сихові, яку, зазвичай, відвідує зі своєю родиною. Саме це і забезпечило йому успіх.

Акція «Почуйте всі!» була Всеукраїнською, у ній взяло участь близько трьох тисяч волонтерів. Вони зібрали 278 тисяч 600 гривень. Львів серед обласних центрів за кількістю зібраних грошей посів друге місце. Його випередила Одеса, яка зібрала 111 тисяч 149 гривень. Львів ’ яни мріють, що наступного року поб ’ ють цей рекорд.

Обладнання в лікарні Львова за зібрані кошти планують закупити восени. Одна з умов, на яких апарат скерують у лікувальні заклади, буде безкоштовне обслуговування дітей.

Нагадаємо, благодійну акцію «Почуйте всі!» провів Благодійний фонд «Серце до серця». Ідейним натхненником акції став меценат Єжи Конік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *