ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати міської ради погодили перелік «паркових» пріоритетів

|

Депутати міської ради погодили перелік пріоритетного фінансування природоохоронних заходів у Львові під час чергового засідання комісії природокористування, охорони довкілля та благоустрою, передає прес-служба міської ради.

Найбільше коштів з міського фонду охорони навколишнього середовища, а саме 265 тис. грн, передбачено на виготовлення проектно-кошторисної документації та виконання робіт з благоустрою територій поблизу озер у парках «Залізна вода», «Бондарівка», озера «Зелене око», а також геологічної пам’ятки «Кортумова гора».

Окрім того, цього року передбачено 70 тис. грн на проведення робіт, пов’язаних зі створенням розсадника для забезпечення озеленення території міста, заміни старих та пошкоджених насаджень, створення стратегічного запасу посадкового матеріалу на території комунального підприємства «Кортумівка». Також 70 тис. гривень скерують на організацію екологічних конференцій, семінарів, екологічних літніх таборів та інших освітянських заходів екологічного спрямування.

Кошти ж з обласного фонду охорони навколишнього середовища буде розподілено на придбання технічних засобів знешкодження та складування твердих побутових відходів Грибовицького сміттєзвалища – 150 тис. гривень, будівництво каналізаційних мереж та систем водовідведення у селищі Брюховичі – 100 тис. гривень. Решту 70 тис. гривень передбачено на розроблення проектно-кошторисної документації для будівництва каналізаційних мереж та споруд у селищі Рудно.

Цьогоріч на природоохоронні заходи у Львові надано 1 млн 110 тис. гривень, з них 790 тис. із міського фонду охорони навколишнього середовища та 320 тис. грн. – з обласного екологічного фонду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *