ОСТАННІ НОВИНИ

Учасників тендеру на прибирання Львова відлякує його вартість

|

Приватні підприємства, що надають послугу з прибирання міста, виконують їх значно якісніше, ніж підприємства державного типу. Про це сьогодні під час громадських слухань проекту положення «Про створення конкурентного середовища на ринку житлово-комунальних послуг у частині прибирання Львова» заявив начальник відділу житлово-комунального господарства Залізничного району Василь Коржук. Проте потенційних учас ників тендеру відлякує вартість участі в ньому – 3 тисячі 200 гривень, тисячу з яких не повернуть тим, хто програє.

«Приватні підприємства надають послугу з прибирання значно якісніше, ніж державні, до того ж її собівартість у ПП нижча приблизно на 10 копійок за метр квадратний, тоді як в комунальних підприємствах вона становить 26-31 копійку за метр квадратний. А якщо порахувати загальну площу, то за рік назбирується солідна сума», – зауважив Василь Коржук.

Відтак, пан Коржук зазначив, що для створення хорошого конкурентного клімату на ринку житлово-комунальних послуг у Львові необхідно змінити закон про тендер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *