ОСТАННІ НОВИНИ

В УКУ відомі люди говоритимуть про суспільну комунікацію

|

На тему “Суспільна комунікація: виклики ХХІ століття“ говоритимуть завтра в стінах Українського Католицького Університету, де протягом п’ятниці та суботи відбуватиметься науково-практична студентська конференція.

Відтак з доповідями завтра виступлять: Юрій Макаров – головний редактор телекомпанії “1+1”, Михайло Перун – аспірант факультету соціальних комунікацій Папського Салезіанського Університету в Римі, Збігнєв Носовський – головний редактор польського часопису “Зв’язок”, Наталя Габор – науковий співробітник Інституту медіа екології ЛНУ ім. І. Франка, о. Фабліо Паскуалетті – професор факультету соціальних комунікацій Папського Салезіанського Університету в Римі та Тарас Антошевський – редактор української версії Релігійно-інформаційної служби України. А 27 березня відбудеться учасники працюватимуть у секціях за напрямками: філософські і богословські засади суспільної комунікації; церква у системі суспільних комунікацій; етос (морально-етичні засади) суспільного спілкування; мовні проблеми суспільної комунікацій; суспільні проблеми комунікації. До участі в цих засіданнях організатори запрошують і українських журналістів.

“Всі ми є слухачами радіо і глядачами телебачення, тобто учасниками медійних процесів і багато хто з нас сьогодні дуже сильно страждає від того, що засоби комунікації не є такими як нам би хотілося. Ми страждаємо від показу насильства, занадто вільних сцен і тому надзвичайно цікаво і важливо зрозуміти, що про це говорить Церква”, – зазначив організатор конференції, виконуючий обов’язки ректора Українського Католицького Університету Мирослав Маринович.

Як повідомив відділ інформаці та зовнішніх зв’язків УКУ, це вже сьома науково-практична конференція, яку проводить Інститут релігії та суспільства. Сім років поспіль студенти зі всієї України з’їжджаються до УКУ, щоб почути про досвід інших та поділитися своїм. У науково-практичних конференціях завжди беруть участь провідні фахівці галузі як з України так і з-за кордону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *