ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові обговорять розбудову конкурентного туризму

|

Круглий стіл «Регіональна співпраця і розбудова конкурентного туризму як шлях до розвитку села. Українсько-польсько-грузинський обмін досвідом», організований ЗУЦ «Жіночі перспективи» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» проходитиме 22 листопада о 10.00 у готелі «Гетьман» . Про це повідомила прес-служба Західноукраїнського центру «Жіночі перспективи».

ЗУЦ «Жіночі перспективи» з і Львова у співпраці з Фундацією Крижова м. Вроцлав ( Польща ) впроваджує проект «Локальна співпраця та створення широких можливостей у сфері туризму, як шлях до відродження сільських місцевостей. Польський-Український – Грузинський обмін досвідом». У меж ах цього проекту передбачен о ознайомч у поїздк у двадцяти учасників – представників громадських організацій, державних структур, приватних структур і з Грузії та Польщі – протягом 19-24 листопада цього року в Україну , зокрема , у Львівську та Івано-Франківську області.

У круглому столі братимуть участь представники Львівської Обласної Адміністрації, управління економіки Львівської Обласної державної Адміністрації, представники асоціації сприяння розвитку зеленого туризму та розвитку малого бізнесу, власники бізнесу в галузі зеленого туризму, громадські організації. Проведення презентацій та представлення учасників поїздки з польської та грузинської сторін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *