ОСТАННІ НОВИНИ

Уболівальники «Карпат» знову мітингують

|

Близько п’яти сотень вболівальників ФК «Карпати» зібралися під стінами Львівської міської ради з вимогою надати футбольному клубу стадіон «Україна» і весь майновий комплекс в оренду на 10 років.

«Учора відбулася погоджувальна рада голів усіх фракцій та представників клубу. На ній таки знайшли компроміс і вирішили надати «Карпатам» «Україну» в оренду на 10 років з усіма прилеглими територіями за одну гривню. Проте сьогодні зранку міський голова Львова Андрій Садовий сказав, що він не дасть прийняти таке рішення і більше, ніж на п’ять років, не дозволить віддати стадіон «Україна» ФК», – повідомив координатор акції уболівальників ФК «Карпати» Ростислав Гетьман.

За його словами, питання оренди буде винесено на сьогоднішню сесію Львівської міської ради. «Якщо депутати підтримають таку позицію оренди на 10 років, а Садовий – ні, то акції протесту продовжуватимуть і далі», – наголосив Ростислав Гетьман. Також він сказав, що в такому випадку футбольні фани готові навіть розпочати акцію голодування.

Окрім того, на сьогоднішньому мітингу перед вболівальниками ФК «Карпати» має виступити почесний президент клубу Петро Димінський та сама футбольна команда.

Наразі вболівальники, а це 13-20-річні юнаки, поводяться досить мирно. Вони тримають у руках зелено-білі прапори та плакати з написами «Голос громади – вказівка для влади»,

«Карпати» – гордість Львова, а Садовий…?» та інші. Про всяк випадок під стінами міськради стоять дев’ять працівників правоохоронних органів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *