ОСТАННІ НОВИНИ

Пірати окопалися під універмагом „Львів“

|

Підпільний цех з виготовлення та комплектації контрафактної аудіо- та відеопродукції викрили у підвальних приміщеннях універмагу „Львів” співробітники управління державної служби по боротьбі з економічними злочинами Львівщини, повідомляє ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.

Оперативники встановили, що приміщення, де зберігалася піратська продукція, орендує приватний підприємець, який розповсюджував неліцензовані компакт-диски із порушенням Закону України „Про авторські та суміжні права”. Правоохоронці виявили та вилучили близько трьох тисяч компакт дисків із записами комп’ютерних ігор без контрольних марок, тисячу двісті пластикових футлярів для дисків та безліч поліграфічних вкладишів. За оперативною інформацією дана продукція реалізовувалася через приватних підприємців на території Львівщини.

На даний момент проводиться експертиза вилученої продукції та встановлюються власники авторських та суміжних прав, а також визначається сума завданих їм збитків. За словами правоохоронців, підприємець у минулому вже притягувався до кримінальної відповідальності за порушення авторських прав.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *