Моніторинг цін на основні споживчі товари на продовольчих ринках Львівської області засвідчує підвищення роздрібних цін на м`ясо яловичини на 0,1%, сало – на 0,2%, на крупу гречану – на 0,5%. Про це повідомляє офіційний сайт ЛОДА.
Водночас Державна інспекція з контролю за цінами у Львівській області констатує зниження середніх роздрібних цін м`яса птиці на 3,4% та цукор-пісок – на 1%. Середня роздрібна ціна на м`ясо свинини залишилася без змін.
На підприємствах торгівлі за період з 19 по 26 жовтня цього року зафіксовано підвищення роздрібних цін на крупу гречану на 0,5% та молоко на 4,2%. При цьому середні роздрібні ціни на цукор-пісок знизилися на 1%.