ОСТАННІ НОВИНИ

Будівництво елітного будинку на Балабана руйнує стіни Склодзеркального заводу

|

Будинок, який будує ТзОВ „Консоль” руйнує стіни суміжного будинку, який належить Львівському склодзеркальному заводу, про це сьогодні під час прес-конференції повідомив генеральний директор ТзОВ „Галімпекс – Склодзеркальний завод” Богдан Дацко. За словами керівника, фірма-будівник, немаючи жодних належних на те документів, веде будівництво елітного житлового будинку.

Керівництво Склозаводу стверджує, що з початком будівництва сусідньої будівлі, розпочались масові заяви про закриття заводу через так звану екологічну загрозу, а тепер розпочались демонстративні дії по перекриттю руху транспорту та розкриттю вулиці, що, за словами пана Дацка, практично зупиняє роботу заводу. „97 відсотків нашої продукції експортується, а відтак щодня до Склозаводу під’їжжає декілька великовантажівок. Тепер, після перекриття вулиці, об ’ їзд не дозволяє під ’ їхати для погрузки авт”, – зазначив він.

Крім того, пан Дацко зазначив, що коли охочі звертаються до фірми придбати квартиру у цьому будинку, то працівники запевняють, що у вигляді їхнього вікна заводу не буде, тому, що його скоро закриють. “Такі слова похитнуть репутацію “Галімпекс – Склодзеркальний завод”серед партнерів, з якими ми співпрацюємо”, – сказав він.

Водночас, присутній на прес-конференції начальник інспекції державного архітектурного будівельного контролю у Львівській області Ярослав Гутовський, зазначив, що фірма ТзОВ „Консоль” не має дозволу на попереднє будівництво на цій земельній ділянці. Зі свого боку, начальник відділу головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ЛОДА Андрій Шульсьский додав, що місцева влада намагатиметься усіма можливими силами допомогти відстояти праваа такого ведучого виробника на Львівщині.

Як зазначив комерційний директор ТзОВ „Галімпекс – Склодзеркальний завод” Олег Дацко, на даний момент стало відомо, що у ще не збудованому будинку 16 осіб вже виявили охоту купити квартиру.

На даний момент діяльність заводу дозволяє забезпечити роботою близько 800 осіб. Крім того, за словами керівництва, товари Львівського склодзеркального заводу займають близько 35 відсотків європейського ринку ялинкових іграшок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *