ОСТАННІ НОВИНИ

ВО "Свобода" хоче знести Монумент слави

|

ВО «Свобода» пропонує знести Монумент слави на Стрийській і побудувати на його місці пантеон борцям за волю України, в тому числі й воїнам Червоної армії, які захищали Україну від фашистів. Про це заявив сьогодні, 16 лютого, голова ЛМО ВО «Свобода», № 1 у списку ВО «Свобода» до Львівської міської ради Василь Павлюк під час прес-конференції у Львові, презентуючи виборчу програму ВО «Свобода» до Львівської міської ради – «Стратегія сталого розвитку Львова»

«Монумент слави споруджений на честь офіцера червоної армії. Це, мабуть був офіцер НКВД, який нищив домівки наших дідів та батьків, а не воїн ІІ Світової війни. Тому ми пропонуємо знести Монумент слави на Стрийській і побудувати на його місці пантеон борцям за волю України, в тому числі й воїнам червоної армії, які справді захищали Україну від фашистів», – наголосив В. Павлюк.

ВО «Свобода» також пропонує навести порядок у мовному середовищі Львова шляхом встановлення місцевого збору на використання та збут іншомовної друкованої та музичної продукції, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

«Власники ресторанів, барів, кафе, марштурних таксі чи книгарень мають сплачувати податок, якщо у них лунає російська пісня чи продаються книги неукраїнською мовою», – підкреслив В.Павлюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *