ОСТАННІ НОВИНИ

ТК «ІНТЕРМАРКЕТ» виплатила майже мільйон гривень доходу за перший купонний платіж по облігаціях серії «С»

|

«Торгова Компанія «ІНТЕРМАРКЕТ» виплатила інвесторам 966 000,00 грн. доходу за перший купонний період по облігаціях серії «С». Про це йдеться в прес-релізі компанії «Оптіма-інвест», яка є організатором випуску облігацій. Емітент виплатив на одну облігацію 38,64 грн. з розрахунку 15,5% річних. Андерайтером випуску виступив ВАТ «Укрексімбанк».

Рейтинг емісій облігацій серій «В» і «С» на загальну суму 50 млн. грн. – «uaBBB» згідно з національною рейтинговою шкалою РА «Кредит-Рейтинг». Крім того, Компанія «ІНТЕРМАРКЕТ» успішно обслуговує облігаційну позику серії «А» на суму 10 млн. грн.

ТзОВ «Торгова Компанія «ІНТЕРМАРКЕТ» заснована у 1992 році. Один з найпотужніших операторів гуртової та роздрібної торгівлі України (24 об’єкти торгівлі, близько двох тисяч робочих місць з середньою з/п 1000 грн). Компанії належить мережа супермаркетів «Арсен» (3 об’єкти), дисконтних магазинів «Барвінок» (17 об’єктів), магазинів самообслуговування «ІНТЕРМАРКЕТ», а також дві гуртівні (cash&carry) та власний логістичний центр площею 10 000 м. кв. На сьогоднішній день продовжується розширення торгівельних мереж «Арсен» та «Барвінок».

За попередніми даними управлінського обліку загальний дохід ТК «Інтермаркет» за 2005 рік склав 130,5 млн. дол. США.

Компанія «Оптіма-Інвест» разом з КУА «Оптіма-Капітал» входить у Групу Компаній «Оптіма». Групу було створено як універсальну фінансову інституцію (інвестиційний банк) з метою забезпечення клієнтів максимально можливим набором послуг на фінансовому ринку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *