ОСТАННІ НОВИНИ

„Карпати” готові довести глядачам і „Шахтареві”, чого вони варті

|

Навколо матчу 1/8 фіналу Кубку України з футболу між львівськими „Карпатами” та донецьким „Шахтарем” у Львові давно небачений ажіотаж – заявив сьогодні гендиректор „Карпат” Богдан Федоришин. Усі квитки давно продані, а в офісах клубу шикуються півколометрові черги бажаючих потрапити на гру.

Головний тренер „Карпат” Юрій Дячук-Ставицький вважає, що спеціалісти оцінюють шанси львів’ян у поєдинку з чемпіоном України як 20 до 80, але обіцяє, що свій шанс „Карпати” спробують використати.

„Ми будемо грати так, щоб довести глядачам, що і ми щось можемо” – сказав Дячук-Ставицький. Тренер також пообіцяв підготувати суперникові якусь несподіванку, „щоб не йти з голими руками на танки”.

Юрій Дячук-Ставицький вважає, що футболістів „Карпат” не треба зайвий рах мотивувати на гру, але побоюється, що напруга кубкового поєдинку з лідером українського футболу може негативно позначитися на подальших матчах львівського клубу в чемпіонаті.

Між тим перед „Карпатами” зараз стоїть завдання якомога далі відірватися від основних переслідувачів. Тренер „Карпат” не виключає, що декілька клубів першої ліги, зокрема „Сталь”, „Нафтовик”, та „Оболонь”, після першого кола можуть поставити перед собою амбітні плани виходу до елітного дивізіону вітчизняного футболу. „Потрібно відриватись, поки зайці сплять” – сказав Ю.Дячук-Ставицький.

Тренер „Карпат” заявляє, що за його спостереженнями, у Львові ніхто не сумнівається, що „Карпати” цього сезону повинні повернутися до вищої ліги, і це накладає на команду і на нього особисто додаткову відповідальність. „Якщо ми не вийдемо до вищої ліги, то мене, мабуть, просто виселять зі Львова” – каже він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *