ОСТАННІ НОВИНИ

Караванська зібрала менше коштів, ніж запланувала

|

Оксана Караванська зібрала для вихованців «Джерела» на 75 тисяч гривень менше, ніж запланувала. Про це вона повідомила після шоу «Нью Нові Міжсезони моди Оксани Караванської», яке відбулося у Львові в суботу.

«Ми планували, що буде близько 300 осіб, а вийшло 150. Але це теж було класно», – заявила Оксана Караванська. Вона також додала, що «Головне у цьому показі – не колекції, а атмосфера, яку ви мені створили. Тому я всім дуже вдячна. Незважаючи на дощ, нам це вдалося».

Потрапити на дефіле можна було лише за спеціальними запрошеннями. Вартість одного благочинного внеску становила 500 гривень. Усі кошти, а це близько 75 тисяч гривеннь, спрямують на підтримку навчально-реабілітаційного центру «Джерело».

Ініціатором такої ідеї виступив британський бізнесмен Гері Бовман, батьки якого родом з України. Він зауважив під час показу, що без таких людей, як О.Караванська, яка має мрію, «ми були б у темних печерах і їли сире м’ясо».

Також Гері Бовман висловив вдячність усім, хто не лише пожертвував кошти, а й прийшов на показ, подарувавши свій час, який не купиш за будь-які гроші, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *