ОСТАННІ НОВИНИ

Коломойський не збирається вибачатись перед журналістом

|

Голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський відмовився вибачитися перед журналістом «Радіо Свобода» Сергієм Андрушком за лайку. Про це Коломойський заявив в програмі «ТСН-Тиждень» на каналі «1+1», пише ВВС Україна.

«Як держслужбовець першого рангу так поводитися неправильно, я це визнаю. Але конкретно пану Андрушко руки я не подам і вибачень приносити не буду. Можу принести вибачення журналістській спільноті, а йому – ні», – заявив він.

Нагадаємо, що в четвер 19 березня керівника компанії «Укртранснафти» Олександра Лазорка відсторонили від виконання обов’язків, призначивши на його місце Юрія Мірошника.

На захист пана Лазорка приїхав голова Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський, заявивши про рейдерське захоплення компанії та незаконне звільнення керівника.

На запитання журналіста про те, що губернатор робить у приміщенні держкомпанії, пан Коломойський відповів брутальною лайкою.

20 березня президент Петро Порошенко оголосив догану Ігорю Коломойському «за порушення правил професійної етики, вчинок, який порочить його як державного службовця».

Фото: www.gazeta.lviv.ua