ОСТАННІ НОВИНИ

Два радехівські підприємства відповіли перед господарським судом

Ратуша-ForUm

|

Прокуратура Радехівського району виявила два підприємства, які не виконали умови договору при купівлі земельних ділянок та не виплатили кошти. В судовому порядку з цих підприємств стягнено 60 тисяч гривень – повідомляє прокуратура Львівської області.

Нещодавно під час перевірки щодо сплати коштів за договорами купівлі-продажу укладених між місцевими радами та підприємствами районів встановлено, що підприємства ЗАТ “Господарська спілка “Галиччина” та ТзОВ “Барс” невиконали умов договору при купівлі земельних ділянок та своєчасно не виплатили кошти за придбану земельну ділянку. Ще 1 вересня 2000 року Радехівською районною державною адміністрацією продано ЗАТ “ Господарська спілка “Галиччина” земельну ділянку за межами населеного пункту с.Тетевчиці Радехівського району з оплатою до 10 грудня 2000 року на загальну суму майже 47 тис.грн., однак виплату так і не було проведено. ТзОВ “Барс” заборгував суму понад 13 тис.грн.

У зв’зку з цими порушеннями прокурор Радехівського району звернувся до господарського суду Львівської області про стягнення цих коштів і 13 січня позовні заяви визнано підставними і позов задоволено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *