ОСТАННІ НОВИНИ

Обласний центр зайнятості „влетів” на 13 мільйонів гривень

|

Нещодавно Контрольно-ревізійне управління у Львівській області завершило перевірки установ служби зайнятості області. Як повідомив перший заступник начальника обласного КРУ Юліан Дзямба, під час ревізії встановлено, що у серпні 2004 року центр за 15 мільйонів гривень придбав у приватних осіб приміщення. Хоча за 20 днів до продажу попередні власники купили їх за 1,9 мільйона гривень, тобто на 13 мільйонів дешевше.

Окрім цього, Ю.Дзямба навів інші приклади нецільового використання коштів. Зокрема, на 140 тисяч гривень центр зайнятості придбав квіти та декоративні горщики, а 160 тисяч витратив на облаштування балкону та зимового саду.

А під час планової ревізії Львівського обласного управління юстиції КРУ області встановило, що всупереч закону в управлінні було введено додаткові посади. На оплату їх праці використано 40 тисяч гривень. Також згідно з наказом Міністерства юстиції України Кіровоградському обласному управлінню юстиції слід було передати автомобіль BMW-24. Однак, виявилося, що авто на балансі управління вже не числилося. Матеріали перевірки передані в обласну прокуратуру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *