ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканець Франківського району відзначив сторічний ювілей

|

У Львові триває традиція вітати від імені міської влади найстарших львів’ян з нагоди їх 100-річного і понад 100-річного ювілею. Так, в останній день весни, 31 травня, свій 100-й за ліком день народження відзначив мешканець Франківського району п. Олександр Аранович. Відтак, за традицією до уродинника із привітаннями завітали працівники управління соціального захисту Львівської міської ради й вручили 1 тис.грн., яку виплачують з бюджету міста. Про це повідомили у прес-службі ЛМР.

Відомо, що п. Олександр є уродженцем Запорізької області. З 1941 до 1945 року воював на 10 фронтах. Танкіст. Отримав три поранення. Отримав 40 бойових нагород, з них 10 бойових орденів, 30 медалей. Полковник у відставці.

«Традиція відзначати ювілярів нашого міста зародилась у 2007 році. Оскільки у Львові проживають люди, які своєю волею до життя зуміли прожити сто і більше років. Ці люди є носіями наших традицій, очевидцями багатьох історичних подій минулого століття, носіями глибокої життєвої мудрості», – каже начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталя Федорович.

Нагадаємо, що управління соціального захисту Львівської міської ради вітає мешканців Львова з нагоди 100 років починаючи з 2007 року, а вже з 2010 року вітає також і ювілярів яким виповнилось більше 100 років. Всі ці люди отримують вітання від міста й одноразову грошову допомогу в розмірі 1 тис. грн.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *