ОСТАННІ НОВИНИ

36% українців абсолютно не довіряють банкам

|

36,1% українців повністю не довіряють банкам. Відповідні результати опитування проведені та оприлюднені на офіційному сайті Центру Разумкова, повідомляє УНН.

На питання “Чи довіряєте ви комерційним банкам?” 33,7% населення України відповіли “скоріше не довіряю”. 15% опитаних “скоріше довіряють”, 2,3% – довіряють повністю. 12,8% опитаних українців було важко відповісти на поставлене запитання.

Дослідження проведене соціологічною службою Центру Разумкова з 1 по 6 березня 2013 року. Було опитано 2010 респондентів віком від 18 років у всіх областях України, Києві та АР Крим за вибіркою, що репрезентує доросле населення України за основними соціально-демографічними показниками. Опитування здійснювалося у 132 населених пунктах (із них 79 міських та 53

“Будь-який конфлікт негативно впливає і на українців, і на рівень довіри до банків, і на фонди фінансування будівництва. Наразі у Києві налічується близько 50 великих недобудованих об`єктів саме житлового будівництва, значна частина з яких зводилась саме через фонди фінансування будівництва. А в Україні в цілому кількість таких величезна. І все це потенційно несе величезні загрози підриву довіри до української банківської та фінансової системи”, – сказав екс-голова Держфінпослуг України України Віктор Суслов.

Джерело фото: lenta-ua.net  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *