ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині можна «відкривати» та «закривати» бізнес в режимі он-лайн

|

На Львівщині започаткують пілотний проект он-лайн реєстрації, внесення змін та закриття всіх форм бізнесу. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Проектом розробки та впровадження публічної політики (PRISM) в Україні у Львівській області реалізується ініціатива «Розбудова спроможності Львівської обласної державної адміністрації щодо надання якісних адміністративних послуг».

Задля впровадження нововведення із 26 січня до 3 лютого відбувся навчальний візит до Канади директора департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості облдержадміністрації Дениса Шмигаля.

Метою візиту було ознайомлення представників Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, центральних органів виконавчої влади, обласних державних адміністрації із системою надання адміністративних послуг у Канаді.

За результатами поїздки, на прикладі канадської системи надання адміністративних послуг досягнуто домовленості щодо започаткування у 2013 році на Львівщині пілотного проекту он-лайн реєстрації, внесення змін та закриття всіх форм бізнесу.

Даний пілотний проект дасть змогу розробити відповідну частину державного порталу адміністративних послуг, вперше запровадити її на Львівщині та максимально спростити процес «відкриття» та «закриття» будь-якого бізнесу, знеособити контакт бізнесу з чиновниками через повноцінне використання інноваційних online-технологій.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *