ОСТАННІ НОВИНИ

Позачергова сесія ЛМР вирішує освітянське питання

Ратуша-ForUm

|

Розпочалося позачергове надзвичайне засідання сесії Львівської міської ради, обумовлене зверненням третини депутатського корпусу. Відповідно до нього, сьогодні вирішуватимуть питання погашення заборгованості по зарплаті освітянам Львова. А також розглядатимуть заяву ЛМР щодо вчорашніх подій у сесійній залі Верховної Ради України, де розглядалося питання політичної реформи.

За словами депутата ЛМР Богдана Бедрила, вчора депутатська група працювала з представниками фінансового управління і заступником міського голови, щоб знайти кошти на виплату зарплати вчителям Сихівського, Личаківського та Шевченківського районів Львова. На сьогодні вже підготовлено відповідний проект ухвали.

Заступник міського голови з гуманітарних питань Ірина Романів повідомила депутатів, що на сьогодні вже повністю виплатили заборгованість по зарплаті за листопад освітянам Личаківського та Сихівськогорайонів, а також триває виплата у Шевченківському. За її ж словами, щоб виплатити аванс за грудень (793,519 тисяч гривень) в галузі освіти вже немає потрібних кредитів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *