ОСТАННІ НОВИНИ

Симпатії львів`ян розділилися між живими та штучними ялинками

|

Жителі Львова зустрічатимуть зимові свята з штучними та живими ялинками. Про це свідчать дані опитування, проведеного Українським центром вивчення громадської думки “Соціоінформ”.

Понад третина мешканців міста планує прикрасити свої оселі штучною ялинкою (36,5%). Ще третина – живою (33,5%). Популярними також будуть маленькі ялинки, складені з гілочок (9%). Зрідка перевага надаватиметься ялинковим гілкам (4%). Кожен шостий львів`янин не планує прикрашати свою оселю (17%).

При цьому, живу ялинку переважно планує ставити молодь до 35 років. Ялинка з гілочок – найбільш популярна серед сімей середнього віку 36-59 років. Гілками прикрашатимуть свою оселю переважно пенсіонери. А от штучна красуня – популярна однаковою мірою серед львів`ян різного віку.

Щодо часу прикрашання ялинки, то більшість львів’ян (54%) прикрашатимуть оселі ялинкою до Нового року. Майже кожна п`ята родина – на Різдво (16% – на православне та 2% на латинське).

Кожна десята сім`я насолоджується красою ще з дня Святого Миколая.

До Нового року частіше за інших свою оселю прикрашає молодь до 35 років. До Різдва – старші люди за 60 років, до Миколая – середнього віку.

Було опитано 400 осіб, помилка репрезентативності дослідження становить +/- 4,5%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *