ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові жінка позбулась ноутбука, віддавши його у ремонт

|

Працівники Сихівського РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області затримали  22– річного безробітного, який зловживаючи довірою 33–річної знайомої, здав у ломбард її ноутбук, вартістю 4 000 гривень. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

У сучасному світі ноутбук, як і мобільний телефон стали невід’ємною частиною життя людей. І прикро, коли хтось із цих «помічників» ділової людини виходить із ладу. Дрібна поломка ноутбука львів’янки стала причиною шахрайських дій відносно неї.

Зазвичай жінки не надто добре тямлять у ремонті техніки, а тому і довіряють цю роботу майстрам. Жіночка, ноутбук якої поламався, якось у бесіді із давнім знайомим розповіла про свої проблеми з ремонтом. Чолов’яга одразу запропонував свої послуги щодо приведення техніки до ладу. Сказав, що має усі потрібні деталі для ноутбука і незабаром може його полагодити.

Проте, заміть того, щоб узятись до роботи, відніс його у ломбард, де здав за четвертину справжньої вартості. На даний час порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 190 (шахрайство)КК України, проводяться слідчі дії.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *