ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський автобусний випускає 3 види лайнерів і планує випуск нового туристичного автобуса

|

Сьогодні в рамках “круглого столу” за участю голови ЛОДА та представників львівських політичних партій, для партійних діячів та журналістів було проведено екскурсію на автобусному заводі. Автобусники продемонстрували нещодавно впроваджені нові технології та розповіли про напрямки виробництва на найближче майбутнє.

Сьогодні ВАТ “ЛАЗ” виготовляє 3 види автобусів, довжиною 10, 11 і 12 метрів. При цьому замовник має змогу вибирати одну з 18 модифікацій. У автобус комплектують той вид двигуна, який бажає покупець, за його ж волею туди також можуть вмонтувати кондиціонер, відео- та аудіосистеми. Покриття кузовів підприємтсво гарантує на 5-8 років, а вікна ставлять уже без звичної для радянських автобусів гуми. Щомісячно завод випускає 70-80 автобусів і обслуговує, головним чином, замовників з Росії та Східної України. “Щоб утриматися на ринках збуту та здобути нові, нам доводиться працювати в доволі жорсткій конкурентній боротьбі”- розповів начальник виробництва Михайло Босак.

На початок 2004 року підприємство планує виготовлення 1,5 поверхового туристичного автобусу, на який уже є замовники, і до кінця цього року розпочати виробництво низькопідлогового авта. Виробництво відбувається за новітніми технологіями, в які підриємство вклало десятки мільйонів гривень. До речі, цього року завод попрощається з поширеною моделлю 695-Т. Тепер вона стане раритетною, оскільки ВАТ ”ЛАЗ” сьогодні монтує вже останній зразок цього автобуса.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *