ОСТАННІ НОВИНИ

За помилки у звітах підприємців не каратимуть

|

У поточному році Податкова не буде штрафувати підприємців за помилки у податкових деклараціях та книгах ведення доходів і витрат, повідомили у відомстві, коментуючи закон “Про внесення змін до Податкового кодексу щодо вдосконалення деяких податкових норм”.

Також документом передбачається не застосування до 1 січня 2014 штрафних санкцій за неподання або порушення терміну подання фізособами до органів ДПС відомостей про зміну даних, які вносяться до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків. Зазначений закон був розроблений депутатами регіоналами Віталієм Хомутинником і Олегом Царьковим.

Нагадаємо, вітчизняні підприємці виставили Податковій службі незадовільну оцінку її роботи. Бізнес негативно оцінив обтяжливість процедур адміністрування податків і високу ступінь фіскального тиску, виставивши податківцям низький рейтинг – всього 1,9 бали з 5. Про це свідчать результати дослідження, проведеного “Європейською бізнес асоціацією”, яка опитала 117 малих, середніх і великих компаній.
ТСН

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *