ОСТАННІ НОВИНИ

П’яну компанію, яка розтрощила цеглою вітрину магазину, а потім «вояжила» на ВАЗі, затримали патрульні

|

Патрульний, перебуваючи у відпустці, допоміг затримати нетверезу компанію, яка потрощила магазин в селі Підбірці, а потім поїхала до Львова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

«Мешканці села Підбірці знали, що їхнім односельчанином є патрульний поліцейський 4 батальйону зі Львова, тому, не зволікаючи, звернулися до нього, коли троє молодиків на ВАЗ 21011, перебуваючи у нетверезому стані, вчинили хуліганські дії», – зазначають у прес-службі патрульної поліції.

Троє чоловіків, за словами очевидців, були у сильному стані алкогольного сп’яніння. 37, 28, 26- річні чоловіки вступили у конфлікт в раніше згаданому селі з продавцем продуктового магазину.

«Тоді вказані особи кинули три цеглини у вікно та пошкодили вітрину і товар, а згодом вдарили продавця та бігли за ним із цеглою у руках. Після вчиненого вони сіли в автомобіль і поїхали у напрямку Львова. Патрульний-односельчанин не зміг лишитися осторонь і вирушив на пошуки згаданих чоловіків», – розповіли у патрульній поліції.

Водночас, інспектор зателефонував на 102 та повідомив своїх колег про зазначений випадок.

Поліцейський разом з іншими мешканцями села наздогнали «по гарячих слідах» автівку на вулиці Тракт Глинянський і не дали змоги рухатися далі, обступивши транспортний засіб. Особи хотіли покинути місце події пішки, але і цього їм не вдалося. На місце приїхали патрульні.

На водія склали протокол за керування транспортним засобом у нетверезому стані. Згодом, передали їх слідчим. Попередня кваліфікація події за ст.296 ч.2 Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом вчинені групою осіб. За такий злочин передбачена відповідальність у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Фото: Інформатор

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *