ОСТАННІ НОВИНИ

Команда ветеранів регбі Львівщини виступила на турнірі в Грузії

|

Цими днями команда ветеранів регбі Львівщини «Сиві Леви» повернулася зі столиці Грузії, де провела турнірні поєдинки з тбіліською командою «Місіонери», яка є чемпіоном аматорської регбійної ліги Грузії.  Про це Львівському порталу повідомила заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба.

Матчева зустріч завершилася з рахунком 5-7 на користь господарів й відбулася під гаслом «Ні – війні, краще регбі!». Саме з таким гаслом у 2015 році регбісти-грузини відвідали Львівщину у 2015 році, щоб підтримати прагнення українців до мирного європейського майбутнього.

Команда ветеранів «Сиві Леви» мала також можливість відвідати офіційну гру чемпіонату Європи з регбі між національними збірними Грузії та Росії, де грузинська національна збірна команда святкувала перемогуа з рахунком 28-14.

Відтак влітку цього року ветерани львівського регбі очікують на візит колег з Грузії, які окрім ветеранського матчу на стадіоні «Юність» проведуть тренінги для тренерів та для учителів фізкультури щодо роботи з дітьми різних вікових груп.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *