ОСТАННІ НОВИНИ

В одній із гімназій Львівщини вчителька привселюдно відлупцювала учня

|

У Львівській області в одній із гімназій вчителька з математики привселюдно відлупцювала учня. Про це повідомляє ГО «Батьківська рада Львівщини».

Як йдеться у скарзі, яку написала мама 2-класника, 3 березня під час  уроку фізкультури вчителька вирвала з рук учня мобільний телефон, а потім дала йому прочухана перед однокласниками.

«На великій перерві перед уроком фізкультури до класу №18 забіг собака, учні раділи і знімали її на телефон. Коли почався урок фізкультури, вчителька зайшла в спортзал, де були учні двох класів, закликала до себе мого сина Василя із криком змусила його видалити відеозапис. Після цього вдарила його по голові кулаком і кричала, принижуючи його при всіх дітях…», – йдеться у скарзі.

Також мати постраждалої дитини наголосила, що це не перший подібний випадок у школі. Вона зазначила, що її син неодноразово відмовлявся  іти на урок математики.

«Скарга вже на контролі в директора Департаменту освіти і науки ЛОДА і сподіваємось, винні у перевищені повноважень та бездіяльності чиновники та вчитель, який знущається над дитиною, будуть справедливо покарані. Додам, на скаргу мами керівник відділу освіти відповіді письмової не надав, а агресивно запропонував забрати дитину з гімназії, бо він не потерпить скарг на вчителів.  Такий чиновник має негайно покинути посаду за власним бажанням, поки є можливість… Інакше громадськість змушена буде зробити їх відомими та притягнути до суду», – прокоментувала керівник ГО «Батьківська рада Львівщини» Олена Пономарева.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *