ОСТАННІ НОВИНИ

У Самборі після бійки раніше судимими молодиками чоловік впав в кому

|

У Самборі після бійки двоє чоловіків потрапили до лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

У Самбірський відділ поліції 15 березня о 12.45 год. надійшло повідомлення про те, що на вулиці Богдана Хмельницького двоє чоловіків влаштували бійку.

Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група встановила, що між 41-річним та раніше судимим 28-річним місцевими мешканцями виник конфлікт який переріс у бійку, і їм необхідна медична допомога.

Старший із чоловіків був госпіталізований а реанімаційне відділення з діагнозом важка відкрита черепно-мозкова травма, кома 2-го ступеня, ножове поранення спини.

Інший учасник бійки доставлений до лікарні з різаною раною грудної клітки і поміщений до спеціальної палати, яку охороняють працівники поліції. Прийнято рішення про його затримання в порядку ст..208 Кримінально-процесуального кодексу України.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *