ОСТАННІ НОВИНИ

Любителів екстриму з Львівщини запрошують долучитись до сплаву

|

У суботу, 18 березня, із села Межиброди Сколівського району відбудеться одноденний сплав по гірській річці Стрий. Про це повідомила начальник управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Наталя Табака, передає Львівський портал.

За її словами, сплав по Стрию входить у програму календаря активних мандрівок Львівщиною, і це вже третя подорож від початку року.

«Зараз активно входимо у сезон водного туризму, а сплав по Стрию – один із найпопулярніших маршрутів. Це подорож, під час якої кожен отримує неймовірний заряд позитиву та драйву, учасники пройдуть нескладні пороги: зливи, перекати», – зазначила Наталя Табака.

Сам маршрут не є складним – його протяжність 10 км, натомість він дуже ефективний і цікавий. Відтак перед початком сплаву відбудеться обов’язковий інструктаж для всіх учасників. Також після мандрівки гірською річкою – заплановано пішу прогулянку до скельного монастиря в селі Розгірче.

Виїзд зі Львова до села Межиброди 18 березня о 8:30 год від вул. Винниченка, 18. Повернення до Львова – цього ж дня о 19:00 год.

Зареєструватися для участі можна за тел. +38 (067) 672 88 44. Кошти за переїзд та харчування оплачують учасники заходу – вартість поїздки. Усім охочим долучитися до мандрівки слід ознайомитися з переліком речей, необхідних для сплаву.

Варто зазначити, що організовує сплав управління туризму та курортів облдержадміністрації спільно із АГП «Ровінь» та Гірською оперативно-рятувальною службою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *