ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати хочуть дозволити гастролерам, які співають для окупантів, виступати й у Львові?

|

У львівській мерії хочуть дозволити зіркам-гастролерам, які виступають на території окупанта України – Росії, виступати й у Львові. Про це стало відомо із допису координатора «Економічного бойкотного руху» Олег Радик.

560

За його словами, депутати львівської мерії на найближчій сесії спробують зняти заборону гастролей зірок, які фактично підтримують окупацію України, адже гастролюють у Росії. Обговорення з цього приводу заплановані вже на понеділок, 28 листопада.

«Дійсно відомо, що  фракція «БПП» у потенційному дуеті із фракцією «Самопоміч» та управлінням культури ЛМР ініціюють внесення змін до ухвали міської ради від 21.04.2016 №399 «Про заборону проведення концертів та інших розважальних заходів на території Львова представникам українського та іноземного шоу-бізнесу, котрі під час де-факто російсько-української війни підтримують агресію Російської Федерації, пропагують сепаратизм в Україні». Вони хочуть перекласти відповідальність із себе на СБУ, аби продовжувала культурна експансія усіляких «Потапів і Насть», які виступають проти територіальної цілісності України. Тобто якщо зірки потрапили під заборону у список СБУ то вони ніяк не доїдуть до Львова, і виходить, що Львову не потрібно ніяких додаткових заборон. Але варто нагадати, що цю ухвалу прийняли із великим боєм, щоб не було масових сутичок, як у Хмельницькому, Черкасах й інших містах, де не люблять продажних виконавців. Якщо вони зважаться на цей крок, а до цього все йде, то девіз: «Львів – безпечне місто», залишиться у минулому. Сподіваюся, що до цього не дійде», – повідомив Олег Радик у коментарі Львівському Порталу.

На уточнююче питання кореспондента Львівського порталу, чи у стінах мерії вистачить голосів для такого рішення, Олег Радик відповів: «Вважаю, що голосів буде більш як достатньо, бо допоки у Львові є земля депутати ніколи не йтимуть на перекір інтересам Андрія Івановича (Садового – ред.)».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *