ОСТАННІ НОВИНИ

З запуску трамвая на Сихів зроблять розважальний «івент»?

|

Вже з 17 листопада курсуватиме трамвай під №8 з центру Львова на Сихів. Перший трамвай з пасажирами поїде о 13.30 з розворотного кільця біля кінотеатру ім. Довженка, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

tramvay

Пасажирів у день відкриття маршруту чекають різноманітні акції, флеш-моби та подарунки. Також в трамваях працюватиме святкова озвучка: через гучномовець звучатимуть історичні факти про історію львівського електротранспорту та віршики про правила дорожнього руху та ввічливість, начитані дітьми.

Також у четвер, 17 листопада, загальні квитки у трамваї на Сихів будуть акційними. За інформацією ЛКП «Львівелектротранс», водії продаватимуть спеціальні квитки, які опісля братимуть участь у розіграші п’яти місячних абонементів на проїзд у міському електротранспорті.

Нагадаємо, на Сихів із інтервалом 5-6 хвилин щоденно курсуватимуть 13 трамваїв. У салонах буде розміщена інформація про новий маршрут, інтервал руху тощо.

Маршрут пролягатиме від площі Соборної через вулицю Стуса до кінотеатру імені Довженка. Після завершення усіх будівельних робіт, до кінця року маршрут трамваю на Сихів буде продовжений до кінцевої зупинки на вулиці Вернадського. Перший трамвай виїжджатиме на маршрут о 6:11 год, останній курсуватиме до 00:05 год. Відтак, із найбільшого житлового масиву – Сихова – до центру міста можна буде дістатись за 25-30 хвилин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *