ОСТАННІ НОВИНИ

На водоймах в Україні протягом літа втонуло 702 людини

|

Протягом літа на водоймах загинуло 702 особи, з яких 53 дитини. Загалом, з початку року ця цифра сягає вже 1008 осіб, з яких 84 діти. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України.

потопельник

Як йдеться у повідомленні, аби попередити загибель людей на воді та зменшити кількість надзвичайних подій на водних об’єктах фахівці ДСНС України продовжують проводити інформаційно-роз’яснювальні рейди по всій території країни.

«Хоча літо вже завершилося, проте, зважаючи на сприятливу погоду, на вихідні  люди вирушають на відпочинок до водойм та досить часто нехтують елементарними правилами безпеки, що стає причиною трагічних наслідків.

Шановні громадяни! Рятувальники ДСНС України вкотре звертаються до громадян з проханням не нехтувати елементарними правилами безпеки під час відпочинку на воді та купатися лише на спеціально обладнаних для цього пляжах. Піклуйтеся про власну безпеку та безпеку своїх рідних і в разі небезпеки телефонуйте до Служби порятунку за номером «101», – наголошують рятувальники.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *