ОСТАННІ НОВИНИ

Львівським водіям нагадують: в маршрутках заборонено включати музику

|

Львівські депутати вимагають у керівництва міста знову заборонити  програвання музики у львівських маршрутках. Про це йдеться у депутатському запиті фракції УКРОП, який має у своєму розпорядженні Львівський портал.

маршрутка

Як йдеться у запиті, раніше Львівською міською радою було заборонено звучання у міських маршрутках будь-якої музики. Та зараз водії деяких транспортних засобів порушують цю заборону, змушуючи пасажирів слухати російський шансон.

«Перевізники підписали меморандум, яким погодились на заборону вмикати музику у міських автобусах. Також водіям заборонили курити та розмовляти телефоном за кермом. Під відповідним протоколом підписалися усі перевізники міста. Згодом з’явилась інформація, що перевізники знайшли спосіб притягнути до відповідальності чималу кількість водіїв, що дозволили собі нехтувати такою забороною. Однак минув час і  львів’яни знов скаржаться на російський шансон в громадському транспорті . Тернопільська і Черкаська міські ради  у травні цього року заборонили російський шансон відповідною ухвалою. А Львів, де таке рішення було прийняте ще 4 роки тому, знову потерпає від смаків окремих водіїв», – йдеться у повідомленні.

Таким чином міську владу просять нагадати перевізникам про заборону вмикати музику у салонах маршруток.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *