ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські шпажистки пробилися на Олімпійські ігри 2016

|

Львів’янки у складі збірної команди з фехтування на шпагах представлятимуть Україну на Олімпійських іграх 2016. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

179

Як відомо,14 лютого у Буенос-Айресі відбулись останні відбіркові командні турніри з жіночої шпаги до Олімпійських ігор 2016, де змагались наші львів’янки, які пройшли довгий шлях, але зуміли вибороти 4 місце.

Цьогоріч Анфіса Почкалова, Оксана Пантелєєва та Яна Шемякіна – вихованки ДЮСШ «Галеон» та ДЮСШ «Троянда» – представлятимуть нашу країну у складі збірної команди з фехтування на шпагах на Олімпійських іграх, що відбудуться з 5 до 21 серпня 2016 року у Ріо-де-Жанейро.

Не можемо не відзначити тренера Андрія Орликовського за чудову підготовку спортсменок, які зуміли перемогти своїх суперниць француженок в 1/8 фіналу (45:34), а після цього перемогти збірну Китаю, яка займає друге у світовому рейтингу місце із фехтування на шпагах серед жінок (38:31).

У півфіналі дівчата поступились  росіянкам (30:45) та у поєдинку за третє місце програли у естонок (32:42), але це не завадило їм отримати заслужене 4 місце та випередити в рейтингу італійок і француженок та завоювати олімпійську ліцензію по європейській квоті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *