ОСТАННІ НОВИНИ

Уночі бойовики здійснили 21 обстріл

|

Сьогодні вночі, 11 січня, терористичні угруповання продовжили провокаційні обстрли українських позицій. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає кореспондент Львівського порталу.

терористи

«Впродовж минулої доби бойовики проросійських НЗФ 21 раз застосовували зброю проти бійців сил АТО. Більше половини таких епізодів зафіксовано в темну пору доби.

Біля тимчасово окупованого Донецька бойовики зі стрілецької зброї знову обстріляли наші позиції в районі Опитного та південніше Авдіївки.

Під обстріл з такої ж зброї потрапив і один з наших опорних пунктів біля Старогнатівки, що на Маріупольському напрямку. Окрім того, неподалік Маріуполя бойовики відкрили вогонь з гранатометів та великокаліберних кулеметів по українських позиціях у Широкиному. Українські захисники змушені були відкрити вогонь у відповідь зі стрілецької зброї.

Наші позицій в районі Зайцевого, Майорська та Ленінського, що північніше Горлівки, бандити обстрілювали зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів. Східніше, біля Луганського, окрім кулеметів, ворог застосував ще й автоматичні станкові гранатомети.

В бік Троїцького, що на межі Донецької та Луганської областей, противник здійснив декілька пострілів із забороненого Мінськими домовленостями озброєння танку.

Російсько-терористичні війська не порушували умови припинення вогню лише на Луганщині», – йдеться  повідомленні.

Фото: dt.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *