ОСТАННІ НОВИНИ

Активність обстрілів на Донбасі пішла на спад

|

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений. Про це Львівському порталу повідоммли у інформаційно аналітичному центрі РНБО.

63

За словами речника адміністрації Президента України з питань АТО Андрія Лисенка, на Луганському напрямку бойові дії не велися.

Водночас на Донецькому напрямку – на Світлодарській дузі (південніше Троїцького та Луганського) тривають бойові дії низької інтенсивності. Протягом минулої доби противник кілька разів застосував стрілецьку зброю, в тому числі працювали ворожі снайпери. Найбільшу кількість ворожих обстрілів вчора було зафіксовано східніше Новгородського – 14. Водночас важке озброєння не застосовується.

На північній околиці Горлівки, поблизу Майорська, ввечері був бій. Під прикриттям 82-мм мінометів бойовики атакували наші позиції, проте були змушені відступити.

Поблизу Донецького аеропорту активність противника дещо знизилася. Водночас ідеального режиму тиші на цій ділянці фронту немає: НЗФ застосовують стрілецьку зброю та гранатомети, зрідка стріляють снайпери.

На Маріупольському напрямку поблизу Мар’їнки вчора ввечері відбулося бойове зіткнення сил АТО з противником. Бойовики понесли втрати, тому були змушені відступити. Також на цих рубежах оборони ворог застосував стрілецьку зброю, а також провів мінометний обстріл. Окрім цього, у Широкиному бойовики кілька разів вистрілили з гранатомета.

Вчора основні сили бойовиків залишили с. Комінтернове. Також звідти була виведена військова техніка противника. Це сталося після чергового візиту та на вимогу місії ОБСЄ та завдяки зусиллям української дипломатії. За оперативною інформацією, невелика кількість бойовиків залишилася у цьому селі, ховаючись у будинках місцевих мешканців та перевдягнувшись у цивільне.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *