ОСТАННІ НОВИНИ

Під час бойових дій у зоні АТО поранили двох українських бійців

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих українських військовослужбовців немає, 2 – було поранено. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі РНБО.

21-12-777x437

«Поблизу Станиці Луганської вчора зафіксовано 2 ворожих обстріли зі 120-мм міномета. Обидва тривали близько 20 хвилин і були неприцільними. Поблизу села Троїцьке неподалік Попасної відбулося нетривале бойове зіткнення сил АТО з окупантами», – зазначив речник  адміністрації Президента України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко.

За його ловами, на Світлодарській дузі вчора було відносно спокійно – зафіксовано лише кілька нетривалих провокацій із застосуванням ПТКР, гранатометів та стрілецької зброї. Водночас на північних околицях Горлівки обстановка – дещо напруженіша – окрім серії провокацій, у Зайцевому відбувся обстріл з 82-мм міномета. У Новгородському протягом дня було зафіксовано роботу ворожих снайперів, а також вогонь з інших видів зброї, зокрема БМП.

«На західних околицях Донецька обстановка без змін, ворожі обстріли тривають по всій лінії фронту від Авдіївки до Мар’їнки. Важке озброєння при цьому не застосовувалося», – наголосив Лисенко.

І зауважив, що на Маріупольському напрямку противник застосовував важке озброєння (танк та кілька разів – 82-мм міномет) поблизу Красногорівки. «Обидва обстріли велися з боку Старомихайлівки і тривали близько 5 хвилин. Також противник порушив режим тиші біля Гранітного, де бойовики вели прицільний вогонь зі стрілецької зброї», – пояснив Лисенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *