ОСТАННІ НОВИНИ

Нова поліція Львова шукає речника

|

Новим патрульним поліцейським терміново потрібен прес-офіцер. Про це сьогодні під час зустрічі з журналістами заявив головний поліцейський Львова Юрій Зозуля, інформує кореспондент Львівського порталу.

речник1

За словами Ю. Зозулі, погана співпраця нової патрульної поліції з львівськими ЗМІ пов’язана саме з відсутністю прес-офіцера.

«Ми зараз шукаємо таку людину, яка б налагодила співпрацю з засобами масової інформації і виконувала роль речника нової поліції. Якщо у вас (журналістів – ред) є якісь кандидатури чи рекомендації то ми готові їх вислухати і розглянути», – розповів Ю.Зозуля.

речник2

Як тільки прес-служба нової поліції запрацює, зустрічі з пресою будуть відбуватися систематично, як мінімум раз на тиждень, зазначив Зозуля. Відповідаючи на запитання журналіста, яка буде зарплата і робочий графік у речника нової поліції, Ю. Зозуля сказав, що «зважаючи на велику кількість ЗМІ, які отримати коментарі про роботу нової установи, графік у їхнього речника буде цілодобовим».

Також, як додав головний поліцейський Львова, допоки у нової поліції не з’явилася прес-служба, її обов’язки виконуватимуть люди, що приймають скарги і виклики від громадян. Саме до них ЗМІ можуть звертатися за коментарями.

Фото: Святослав Драбчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *