ОСТАННІ НОВИНИ

Суд арештував трьох з чотирьох затриманих членів «Правого сектору»

|

Генпрокуратура України повідомляє про арешт трьох із чотирьох затриманих раніше членів “Правого сектору”. Про це повідомляє УП з посиланням на прес-службу ГПУ.

ПС dt.ua

 

За даними начальника управління з розслідування особливо важливих справ Володимира Гаврилюка, “наразі щодо трьох осіб (членів “Правого сектору”) судом задоволено клопотання слідчих і обрано запобіжні заходи у вигляді утримання під вартою без визначення розміру застави, з приводу однієї людини зараз клопотання розглядається”.

 

Раніше “Правий сектор” на своєму сайті повідомив, що Печерський райсуд Києва застосував запобіжний захід – утримання під вартою до 11 вересня – стосовно двох членів “ПС”.

При цьому в “Правому секторі” зазначають, що від представника організації приховали час засідання “і не допустили наших адвокатів”. У свою чергу, адвокати готують апеляцію.

Як наголошується в повідомленні, заарештовані звинувачуються за ч.1 ст.255 (створення злочинної організації) та ч.2 ст.258 (теракт за попередньою змовою групою осіб, або якщо він призвів до заподіяння значної майнової шкоди чи інших тяжких наслідків) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у результаті спеціальної операції СБУ було затримано двох представників “Правого сектору”, які причетні до подій у Мукачевому 11 липня.

Раніше ще двох поранених бійців “Правого сектору” з Мукачевого доправили до лікарні.

Додамо, 11 липня вдень у Мукачевому виникла перестрілка між “Правим сектором” та людьми з оточення народного депутата Михайла Ланьо.

Фото: dt.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *