ОСТАННІ НОВИНИ

Поблизу Дзержинська піхота терористів пішла у наступ

|

Дві піхотні групи терористів намагалися атакувати позиції сил АТО між селами Ленінське і Шуми на Донеччині

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи “Інформаційний спротив”, народний депутат Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

“Між н. п. Ленінське і Шуми під прикриттям мінометного вогню (120-мм міномети) противник силами двох піхотних груп загальною чисельністю до 50 осіб намагався атакувати позиції українських військ”, – зазначив Тимчук.

Він наголосив, що щільний вогонь у відповідь з української сторони змусив противника відступити у напрямку північно-західної околиці Горлівки, з боку терористів є втрати.

“Зафіксована активізація Стахановсько-Первомайської тактичної групи бойовиків (склад – місцеві бойовики, російські “козаки” та інші найманці з громадян РФ, а також амністовані злочинці з Краснодарського краю та Ростовської області РФ)”, – написав Тимчук.

За його інформацією, артпідрозділи РСЗВ БМ-21 “Град” зі складу даної терористичної групи завдали ударів по Золотому і Врубівці. Під час обстрілу зафіксовано ведення спостереження противником за результатами вогневого нальоту за допомогою оптико-електронного обладнання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *