ОСТАННІ НОВИНИ

Сільські голови мають водити інвесторів за руку — Костюк

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк закликав сільських голів “водити інвесторів за руку” . Як інформує прес-служба ЛОДА, про це він сказав під час поїздки кількома районами області.

Як зазначено у повідомленні, головне завдання, яке поставив керівник області головам РДА та сільських рад – максимально сприяти інвестору. 
«Кожен голова сильніший, якщо в нього більше підприємств. Тому ви повинні почати діалог з бізнесом, буквально водити інвестора за руку, надаючи йому необхідні умови для розвитку бізнесу. Дуже важливо, аби інвестор не просто використовував вашу землю, а й створював тут виробництво. Тоді ваша територія отримає і робочі місця, і наповнений бюджет внаслідок сплачених податків», – наголосив Михайло Костюк.
Голова Львівської ОДА також окреслив пріоритети розвитку територій Львівщини. «У селах повинні бути відремонтовані та доведені до порядку ФАПи, де має бути організована належна робота. Окрім цього, вжливим є питання виробництва і переробки сільскогосподарської продукції, творення малих феремерських підприємств та формування кооперативного руху на селі», – наголосив Михайло Костюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *