ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська команда райтерів посіла третє місце на всеукраїнському фестивалі графіті

Львівський портал

|

Львівська команда райтерів «Lemberg» взяла участь у фіналі першого Всеукраїнського Графіті Батлу «UPстену». Хлопці вибороли третє місце серед 16 команд зі всієї України та приз глядацьких симпатій.

Команди з усієї України, які перемогли в регіональних відбіркових етапах, змагалися за право розмалювати будівлю в центрі Києва. Під час фіналу учасники протягом п`яти годин зображали власне бачення теми «Твоя сильна Україна».

«Графіті Батл «UPстену» – це найкращий захід, присвячений  культурі графіті, який проводився в Україні, принаймні, такого рівня. Вуличні художники отримали можливість не просто показати свої вміння, а й поспілкуватися з однодумцями з усієї України», – говорить один з організаторів та член журі, професійний графітчик Олексій Nam2. 

За словами організаторів, проект унікальний своєю масштабністю. Окрім графітчиків, у батлі взяли участь ді-джеї, репери, скейтери, брейкери, танцюристи інших стилів, барабанщики. А фінал супроводжував виступ ді-джеїв Dj SECRET GUEST, Dj Fozz, Гарік Pledoff, Слов`яни і фаейр-шоу. Крім того, професійні графітчики провели майстер-класи, на яких кожен охочий зміг навчитися створювати графіті-малюнки. 

«Цей фестиваль ще раз довів, що у нас дуже хороша молодь, не апатична і деструктивна, як про неї говорять, а розумна, творча, активна. Щоб зрозуміти молодих людей, треба просто дати їм проявити себе, показати, що вони вміють, що їм подобається», – зазначив заступник голови партії «Сильна Україна» Олександр Ільчук, який увійшов до складу журі конкурсу. 

Як повідомили організатори, переможці фестивалю отримають змогу розмалювати будинок на Хрещатику, недалеко від Бессарабського ринку, причому мешканцям запропонують кілька концепцій оформлення на вибір. 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *