У Львові застерігають матусь від небезпечної продукції

|

Сьогодні під магазином дитячих товарів «Антошка», що на вулиці Науковій, активістки з «Бойкотного руху» провели акцію, метою якої було закликати львівських мам не купувати своїм чадам товарів російського виробництва. Про це інформує кореспондент Львівського порталу.

Декілька активісток з порожніми дитячими візочками вишикувались біля входу в магазин з плакатами «Бережи свою дитину. Російське вбиває».  Як розповіла Львівському порталу одна з організаторок акції Ілона Карпенко, сьогоднішнє дійство, як нагадування не тільки львівським мамам, а й усім львів’янам, що на полицях супермаркетів залишається ще дуже багато товарів окупанта. А зібрались біля «Антошки», бо саме в цьому магазині продають російські соки та російське дитяче харчування. 

 

«Так воно все промарковане, але воно є. Ми хочемо нагадати львів’янам, що навіть купуючи своїм дітям дешеві російські соки, вони все одно поповнюють казну окупантів і за ті кошти Путін потім купує бойовикам патрони», – розповіла І. Карпенко. 

Також, як додала активістка, прийшли з порожніми дитячими візочками, бо хочуть донести людям, що купуючи російські товари і  тим самим озброюючи окупантів, ці візочки можуть так і залишитись порожніми.  

 

«Якщо ми будемо купувати російські товари і надалі, чоловіків наших будуть обстрілювати і вони можуть не повернутися з фронту, тому і візочки можуть залишитися порожніми», – додала І. Карпенко.

Згодом до активістів вийшла адміністратор магазину Ірина Чайковська. Жінка розповіла, що в магазині дійсно є дитяче харчування російського виробництва, але тільки тому що наразі немає українських аналогів цього продукту.

 

«В нас є не тільки російське харчування, є також і європейське, але воно в рази дорожче. Продаємо і те, і те. У зв’язку з економічною ситуацією в країні, батьки мають право вибору, що їм купувати. Звісно, що якщо попит на російську продукцію зникне, то нам буде  економічно невигідно її замовляти», – розповіла І. Чайковська.

Зараз, за словами жінки, на російські товари попит в їхньому магазині, як і по всьому місту, впав. Та все ж є батьки, які все одно купують російські товари.

Фото: Святослав Драбчук, Львівський портал