Руслана зняла фільм про Кузьму

|

Співачка Руслана разом із чоловіком Олександром Ксенофонтовим підготували фільм-спогад про лідера гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка «Кузьма. Ти Є Суперстар». Про це Русланаповідомила на своїй сторінці у facebook, передає кореспондент Львівького порталу. 

Фільм триває 1 год 18 хв, до нього увійшли унікальні кадри, які до цього ніхто не бачив.
«Цей фільм безцінний тим, що він про Кузьму. P.S. Ми побороли всі технічні проблеми, які абсолютно містично виникли під час виробництва цього фільму.

«Цей фільм про Кузьму, для Кузьми, для дружини Світлани, для доньки Марії-Барбари, для мами з татом, для його щирих друзів, для всіх, хто мав щастя і задоволення з Кузьмою працювати хоча би раз в житті, для багатьох мільйонів прихильників Кузьми.
Тепер, коли ми всі усвідомлюємо, що Кузьма – це явище (більше, ніж суперстар), я хочу щоби ми так само усвідомили, що явищем він був завжди.
При тому, що Кузьма був дійсно культовим для багатьох поколінь і «в дошку своїм» в житті, я пам’ятаю Андрія, як дуже скромного хлопа, з зачаровуючою усмішкою і неповторним вогнем в очах.
Подивіться уважно на його рухи, послухайте ще раз уважно його слова, пропустіть всі його вібрації через себе – ви зможете стати добрішими, простішими, щирішими, як він», –  написала в описі до фільму Руслана. 

 

Відео: RuslanaTube

 

 Фото: www.aif.ua