Як на Львівщині вітали повернення прикордонників із АТО

|

Учора персонал Мостиського прикордонного загону, близькі та рідні, запрошені гості та керівники органів місцевого самоврядування вітали підрозділ прикордонного загону, який більше  п’яти місяців перебував на сході України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі загону.

 

Всі військовослужбовці оперативно-бойової прикордонної комендатури «Мостиська» повернулися до місця постійної дислокації живими та здоровими. Не дорахувалися прикордонники лише розшукового собаки по кличці Вожак, який загинув у результаті одного з обстрілів.

 

За час виконання завдань в зоні проведення антитерористичної операції персонал комендатури неодноразово приймав участь в бойових зіткненнях з терористами, затриманні осіб причетних до терористичної діяльності та їх пособників, викрито рід місць відсидки противника, схованок зі зброєю та боєприпасами.

Прикордонники встигли потоваришувати з жителями селища Сартана, що поблизу Маріуполя, організувати співпрацю та взаємодопомогу, взяти шефство над дитячим будинком. Після одного із ворожих обстрілів міста та ближніх населених пунктів організували своєчасну медичну допомогу та евакуацію поранених жителів. Не дивлячись на складну оперативно-бойову обстановку, бійці вистояли та виконали бойове завдання до кінця.

 

Після вихідних та відпусток прикордонники знову стануть до строю  та продовжать службу у підрозділах охорони кордону Мостиського загону.

Фото: Мостиського прикордонного загону

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *