Невідомий відзняв кліп про трагедію в Україні

|

Композиція під назвою «Pray For Ukraine» невідомого виконавця з Європи набирає популярності у мережі. За непідтвердженою інформацією це робота легендарного трансового ді-джея з Голландії, продюсера та власника музичного лейблу «Armada Music» – Арміна Ван Бюрена, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Пісня в перекладі означає «Молися за Україну». Відео містить трагічні кадри усіх кривавих подій, які відбувались зимою на Майдані. А головна героїня, маленька дівчина в образі України, яка просить усіх помолитись за неї.

 

«Моє серце болить … болить за тих, хто живе з нами пліч-о-пліч, з братською нацією – українців. У своїй боротьбі за свободу, незалежність і демократію вони продемонстрували всьому світу, що вони є істинно європейська нація. Тим не менше, їх боротьба все ще триває. Не будьмо байдужими і давайте разом помолимось за Україну. Я, як художник, не міг залишатися осторонь. Головне звернути увагу людей на мету цієї пісні, а не розкривати своє ім`я. Нехай музика об`єднати наші серця!», – написав невідомий автор.

 

Водночас автор відео просить не створювати дублікатів на YouTube і SoundCloud, а давати лише офіційну лінк відеороботи.

 

На фото скріншоти із відео

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *